Achtergrond

Wat is de VOL?
De VOL is de Vereniging Oud-Leden van de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging. Inmiddels zijn er ongeveer 2500 reünisten. Een deel daarvan is ook lid van de Vereniging Oud-leden en mag zichzelf een betalend reünist noemen. Het VOL-bestuur bestaat uit 6 dames die veelal in de jaren van hun lidmaatschap veel voor de Vereeniging hebben betekend en zich nog steeds graag inzetten hiervoor.

Wat doet de VOL?

De VOL draagt op verschillende manieren bij aan de R.V.S.V. Zo steunen zij bijvoorbeeld het Intern Studie Fonds, het fonds waaruit onder andere de Bestuurs-, Eurekaweek-, en Almanakbeurzen gefinancierd worden en geven zij elk Lustrum namens de oud-leden een cadeau aan de Vereeniging. Tevens organiseert de VOL jaarlijks meerdere activiteiten voor reünisten.

Meer informatie?
Heeft u het afgelopen jaar geen post of mails van ons ontvangen, dan zijn uw correcte gegevens niet bij ons bekend. Om ons reünistenbestand zo goed mogelijk op orde te hebben en u op de hoogte te kunnen houden van het reilen en zeilen van de vereniging, willen wij alle reünisten verzoeken haar juiste adresgegevens door te geven via ab-actis@rvsv.nl.

Lid worden van de VOL?
Als u nog geen lid bent van de VOL, maar dit wel graag zou willen, kunt u het Inschrijfformulier invullen. Om het formulier per post te ontvangen kunt u ook een mail sturen naar ab-actis@rvsv.nl.

Advertisements

Sign Our Guestbook

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s